Rejer Indienne (10 pers.)

Ingredienser: 

  • 4 bøtter (á 170 gram) Engelsviken Canning Rejer, drænet

  • 150 gram smør eller margarine

  • 2 spiseskeer karry

  • 2 knivspids cayennepeber

  • 6 fed fintsnittet hvidløg eller frysetørret hvidløg

  • 1 stor snittet porre

  • 1 grøn peber i strimler

  • 2 røde peber i strimler

  • 2 gule peber i strimler

  • 15 spiseskeer konc. tomatpuré

  • 3 spiseskeer soja

  • 9 dl fløde (9 %)

  • 2 bøtter creme fraiche

  • Smag til med krydderisalt

  • 5 - 6 spiseskeer sherry 

Fremgangsmåde: 

  • Smelt smør i en stor gryde. Tilsæt karry og cayenne sammen med løg. Porre og de 3 slags peber tilsættes og steges let. Sojaolie, koncentreret tomatpuré og fløde tilsættes og bringes i kog. Herefter tilsættes creme fraiche og sherry og til sidst tilsættes rejerne.

 Tips:

  • Retten må ikke koge efter der er tilsat skaldyr.